M. Gooskens v.o.f.,Keurslager

Wilt u ook een bericht achterlaten? Ga dan naar het contactformulier.

Roger van der Meulen

Beste keurslager en team,
Mogen wij u en uw team van harte proficiat wensen voor het heerlijke buffet zowel koud als warm de bediening, de service en uw professionaliteit, het was super de 86 MCLouis vrienden hebben genoten van deze delicatesse, nogmaals, bedankt!

Het McLouisvrienden team

Yvonne Lourens-Demmendaal

Vanwege het 60-jarig huwelijksfeest van mijn ouders heeft Slagerij Goossens een buffet verzorgd. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het smaakte alsof er een engeltje op je tong pi.....!
Ben je op zoek naar een cateraar in de buurt van Bladel, neem dan contact op met Connie Goossens. Zij denkt echt met je mee!

Connie en medewerkers, nogmaals van harte bedankt voor de geweldige service!

ABC Caravanclub

Wij hebben ons 30 jarig bestaan gevierd op Eurocamping te Vessem. Keurslager Gooskens heeft voor ons het diner verzorgt. Dit was tot in de puntjes verzorgt en echte een aanrader.

Connie bedankt voor de goede zorgen

Mari en Conny

Super bedankt voor het samenstellen van een gevarieerd BBQ pakket voor onze buurtbewoners afgelopen september. Iedereen was erg tevreden. Jullie zullen er zeker nieuwe klanten aan over gaan houden. Ze vonden het vlees erg mals en ook de salades waren overheerlijk. Het was ruim voldoende.

Bedankt voor het samenstellen van dit luxe pakket namens alle bewoners van het "Lovensbroek"

Marian van Kollenburg

Hoi Conny,
de soepen waren super lekker!!!!
gr. Marian

Paula

Hierbij wil ik u nog even heel hartelijk danken voor het stamppot buffet dat u afgelopen zaterdag voor ons verzorgd heeft. Het was erg lekker en het ging zelf bijna helemaal op. Iedereen vond het erg lekker.

Heel erg bedankt!
 
Vriendelijke groeten,
Paula

Wim de Laat

Beste Conny en Marie,
We hebben onlangs een BBQ gehad met collega's en het BBQ vlees, salades en andere toebehoren bij jullie besteld. Het was bijzonder gevarieerd en heel erg lekker. Bedankt voor de prima kwaliteit en goede service. Wim de Laat

Anja de Jong

Conny, ik wilde jullie op deze manier bedanken voor het zeer goed verzorgde Acht Smakelijkhedenbuffet op 3 juli, heerlijke kleine hapjes warm en koud, op een bloedhete dag, was perfect. Iedereen van de 35 gasten heeft wel gevraagd waar dat heerlijks vandaan kwam. Mooi om dan te kunnen zeggen van de Keurslager uit ons eigen dorp.

Lara

Heerlijk eten, goede prijs/kwaliteit, vriendelijke service en alles staat snel klaar! Complimenten!

Mien

Beste Connie en Mary,
hartelijk dank voor de heerlijke hapjes, het was geweldig. Complimenten van iedereen, de schalen staan al bij mij thuis, want alles was op. Wanneer kan ik de schalen bij jullie inleveren? Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige service het is voor herhaling vatbaar.
Tot de volgende keer. Groet Mien

Tonnisca van der Heijden

Een beetje late reactie maar ik wil even laten weten dat de BBQ geweldig lekker en goed verzorgd was!!

M Ruigrok

Beste familie Gooskens,
Wij hebben op eerste Kerstdag tijdens ons verblijf op de Ganzenhof genoten van jullie Grillhapjesbuffet.. Het buffet was heel gevarieerd en het zag er prima uit. Ook het afhalen bij de winkel liep gesmeerd. Wat ons betreft is dit voor herhaling vatbaar!

Wendy van Padua, Namens BV de Stroom uit Hapert

Hartstikke bedankt voor het buffet. Het was goed geregeld en heeeeeeeeerlijk. De spullen worden maandag ochtend teruggebracht.

Thanks.

Thea van der Velden

Beste Mevr.Gooskens,
Het was de eerste keer dat ik bij U het gourmet de luxe compleet besteld heb. Het was in een woord geweldig. Dank U wel, kom zeker de volgende keer weer terug.

Groetjes Thea van der Velden

PPC Geelen

Jammer dat we niets positief op jullie site kunnen zetten. Dus bij deze, De service was geweldig, het eten was lekker en er was meer dan genoeg voor iedereen. Bedankt dat jullie ons feestje hebben geholpen, te maken tot een prachtig feest. Karin, Emi en Paul

Margaretha Wagener

Ik wil even laten weten dat de bbq van zaterdag op de camping in vessem super verzorgd was.
was op tijd bezorgd, er was meer dan genoeg vlees, salade en sauzen.
Onze complimenten,
Groetjes Margaretha Wagener

M. van Loon Transport

We hadden met z'n allen weer genoten van de heerlijke barbeque. Bedankt en tot volgend jaar!
 

M. Gooskens v.o.f.,Keurslager

Hoofdstraat 24
5528AJ Hoogeloon
0497682171
0497682789

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 08:30 - 12:30
13:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 12:30
13:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 12:30
13:30 - 18:00
zaterdag 08:00 - 16:00
zondag Gesloten